SoulBox
The Future Home

Cégünk mobil épületek gyártásával foglalkozik magas minőségben, megfizethető áron.
Mindegyik típus könnyűszerkezetes fal- és tetőszerkezetű, acél vagy fa alvázra építve. Fal- és tetőszerkezetük szendvicspanel, könnyűszerkezetes fa, vagy fémváz szerkezet. Házaink minden hatályos magyar és európai előírásnak megfelelnek, akár építési engedéllyel is készülhetnek. 


Alapterület szempontjából 9 m2 -től akár 300 m2 -ig bármekkora lehet a megrendelő igényei szerint. Készülhetnek 3 és 4 évszakos kivitelben, kiváló hőszigeteléssel. A 4 évszakos kivitel héjszerkezetének U értéke 0.16-0.22 W/m2K.

Mobil épületeink bármikor áttelepíthetők másik helyszínre, teljes állagmegóvással. Termékeink gyártásánál törekszünk újrahasznosítható és környezetbarát anyagot használni, így hagyva minél kisebb ökológiai nyomot magunk után.

Minőségi könnyűszerkezetes épületek kivitelezését vállaljuk rövid határidőn belül, kedvező áron.

Mobilház

Alvázra épített ház, készülnek kerekeken gurulókra és kerék nélkül is. A mobilházak 9 m2 és 35 m2 között bármilyen méretben megvalósíthatók.

Belső kialakításuk, helyiségeik mérete igény szerint változtatható. Rendelkeznek szobával, konyhával és fürdőszobával, de más, egyéni funkciókra is kialakíthatók. Mindegyik épület saját elektromos- és vízhálózattal, van ellátva, melyek ráköthetők a közművekre. Készülhetnek teljesenönellátóra, napelemmel, napkollektorral és saját vízellátással. 

Modulház

Építési technológiájuk hasonló a mobilházakéhoz, annyi különbséggel, hogy itt több egységet tudunk összecsatolni a nagyobb alapterület eléréséhez. A modulokat bármilyen alakzatban össze tudjuk csatolni, a megrendelő igényei szerint.

A helyiségek mérete, darabszáma a tervezéstől függ. Szinte minden beépíthető, ami egy hagyományos építési eljárásnál megszokott. Megépítése általában 6-8 hét.

Rendelkeznek teljes elektromos- és vízrendszerrel, továbbá beépíthető riasztórendszer, napelem és napkollektor is. Házaink kérhetők teljesen önellátó rendszerrel.

Tetőszerkezete lapostetős, féltetős és nyeregtetős is lehet. Legújabb innovációnk a kétszintes modulépületek építése, ezek szintén bármikor elszállíthatók új helyszínre, bontási hulladék nélkül, teljes állagmegóvással.

Tiny house /apró ház/

"Mozgásban az otthonod"

Ez az építmény főleg azoknak a megrendelőinknek készül, akik szeretik a szabad és
természetközeli életet. Általában rendszámos utánfutóra építve készülnek.

Ezek az épületek minden komforttal rendelkeznek: elektromos- és vízhálózat, fűtés rendszer, beépített konyha és fürdőszoba. Természetesen rendelhetők önellátó kivitelben is, szigetüzemű napelemrendszerrel, saját vízellátással.

Romantikszekér:

Legújabb termékünk, a Romantikszekér. Megjelenésében egy régi, zárt, klasszikusokhoz hasonló szekér, felépítésében és gyártástechnológiájában azonban egy korszerű, apró mobilház. Célunk, hogy újabb alternatívát kínáljunk vevőinknek egy meghitt szálláshelyre.
A Romantikszekér minden adottsággal, felszereltséggel rendelkezik ahhoz, hogy egy különleges, komfortos és a régi hagyományokkal rendelkező megoldás születhessen.
Kialakítható benne szállás, üzlet, kereskedelmi egység, kézműves műhely, horgászház és még sok más.

A kialakítás megtervezésében is segítséget nyújtunk, meglévő sablonok, egyéni elképzelések, ötletek és a szakmai tapasztalataink alapján. A Romantikszekér a többi mobilházunkhoz hasonlóan tetszőlegesen kialakítható egyterűre, vagy akár több hálószobásra, külön fürdőszobával, konyhával, stb. A Romantikszekerek telepítés után a kerekeiken állnak kitamásztó bakokon és azonnal csatlakoztathatók a közművekre.

Minden építményt tervezővel, statikussal, 3D-s látványtervvel, egyedi megrendelés alapján készítünk el. 

A weboldalon található képek példaként szerepelnek megrendelőink részére.

Amennyiben ajánlatunk bármelyike felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése merülne fel, az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésére.

Kapcsolat

Hollósi Richárd | +36 30 247 1960
Nogli Kornél |  +36 30 330 97 88
Időpontfoglalás

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

I agree to the Felhasználási feltételek and Adatvédelmi Politika
Powered by Estatik
envelopeuser
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram