A SoulBox házakról általában

Mindegyik típusú épületünk könnyűszerkezetes fal-és tetőszerkeszetű. Épületeink acél alvázra épülnek, vagy acélvázból. Fal-és tetőszekzetetük szendvicspanel, könnyűszerkezetes fa, SIP panel.

Gyármányainkat folyamatosan fejlesztjük, rugalmasan alkalmazkodva az elvárásoknak.
Házaink minden magyar és európai úniós jogszabálnyak és előírásnak megfelelnek.
Alapterületük akár a 300 négyzetmétert is elérhetik, a megrendelő igényeinek megfelelően. Készülhetnek 3 vagy 4 évszakos kivitelezésben, kiváló hőszigeteléssel. Akár passzívház minősítéssel.

Habár építési módjuk eltér a “hagyományos” építkezéstől, a minőség továbbra is magas. A belmagasság kényelmes (2,5m), felszereltségét tekintve teljesen felszerelt, akár teljesen önellátó házat is tudunk építeni. Házaink napkollektorral, napelemmel, hőszivattyúval felszerelhetőek.

Házaink felszereltsége magába foglalja a legújabb hőtechnikai eszközöket, ezzel elkerüljük a pára lecsapódását, a hőhidatakat és a penészesedést. Télen otthonunk meleg, nyáron kellemesen hűvös köszönhetően a magas minőségű hőszigetelésnek.
Rétegrendet tekintve házaink falszerkezete kívül belül egy új réteget kapnak. Ez a réteg UV-és hőálló, kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal.

Házaink fűtése teljesen korszerű és testreszabható. Szabadon választható fűtésrendszerek: infra padlófűtés, fali fűtőtest, fűtő-hűtő Split klíma.

Annak érdekében, hogy a hőszigetelés maximális legyen, 8 légkamrás 3 rétegű nyílászárók kerülnek beépítésre. Azonban a rugalmasság és a testreszabhatóság itt is megvan, ezek a külső nyílászárók bármikor testreszabhatóak.

A belső terekben is a legmagasabb minőséget biztosítjuk. A teljes elektromos hálózat kiépítésre kerül, csakúgy, mint a víz és a szennyvíz rendszer.

Ahhoz, hogy teljesen kulcsrakész legyen álmaid otthona, különböző burkolatok közül tudsz választani. Ez lehet, lamináltpadlólap, VINYL vízálló burkolatok, a falak színét több ezer színből tudod kiválasztani (NCS minta). Hideg vagy meleg burkolat szabadon választható.

Ha ez még nem lenne elég, a belső interior kialakításában is segítünk. Bútorozásban akár egyedi méretű és stílusú bútorokat is be tudunk építeni, veled közösen egyezetetve és megtervezve. Hiszen minden otthon amit építünk tervezővel, statikussal, 3D látványtervezővel közösen egyeztetve alkotunk meg.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

I agree to the Felhasználási feltételek and Adatvédelmi Politika
Powered by Estatik
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram